Prijzen tatoeages

Prijzen voor tatoeages worden afhankelijk van het ontwerp en in overleg vastgesteld, waarbij een minimumprijs van 50 euro gehanteerd wordt voor alle tatoeages met een maximum werktijd van een half uur.

De uiteindelijke prijs van de tatoeage wordt berekend volgens het uurtarief van 100 euro en is afhankelijk van formaat en hoeveelheid details van je tatoeage.

Het is mogelijk een ontwerp te laten maken. Voor het ontwerpen doe je een aanbetaling van 50 euro. Dit bedrag wordt bij het zetten van de tatoeage weer in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs.

Bij het maken van een afspraak na een intake gesprek doe je ook een aanbetaling van 50 euro die bij het zetten van de tatoeage weer in mindering wordt gebracht.

Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak (minimaal 24 vantevoren), bij het niet komen opdagen  en als er tekenwerk is verricht maar je zegt toch af …. vervalt het recht op de verrekening van de aanbetaling. De aanbetaling wordt dan berekend als vergoeding voor de ingeplande en/of reeds besteedde  tijd.

Uit kostenoverweging is er in de studio nog geen pinautomaat aanwezig.

Betalingen gelieve contant en zoveel mogelijk gepast te voldoen.

Prijslijst tatoeages