Prijzen tatoeages

Prijzen voor tatoeages worden afhankelijk van het ontwerp en in overleg vastgesteld, waarbij een minimumprijs van 60 euro gehanteerd wordt voor alle tatoeages met een maximum werktijd van een half uur.

De uiteindelijke prijs van de tatoeage wordt berekend volgens het uurtarief van 120 euro en is afhankelijk van formaat en hoeveelheid details van je tatoeage.

Het is mogelijk een ontwerp te laten maken. Voor het ontwerpen doe je een aanbetaling van 50 euro of voor kleine tatoeages, met minimaal tekenwerk, 25 euro. Bij meerdere personen tegelijk geldt de aanbetaling per persoon. Dit bedrag wordt bij het zetten van de tatoeage weer in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs.

Heb je een kant en klaar ontwerp dan bereken ik voor de afspraak een aanbetaling van 25 euro.

Aanbetalingen worden verrekend op de uiteindelijke prijs van de tatoeage als deze bij 42Tattoo gezet is.

Let op: Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak (minimaal 48 vantevoren), bij het niet verschijnen op de afspraak en als er tekenwerk is verricht maar je zegt toch af …. vervalt het recht op de verrekening van de aanbetaling. De aanbetaling wordt dan berekend als vergoeding voor de ingeplande en/of reeds besteedde  tijd.

Uit kostenoverweging is er in de studio nog geen pinautomaat aanwezig.

Betaling kan via een betaalverzoek van Tikkie of contant (zoveel mogelijk gepast).

Prijslijst tatoeages