Informatie

Een tatoeage of permanente make up laat je niet zomaar even zetten. Voordat je hier aan begint heb je je goed georiënteerd en nagedacht over wat je precies wilt.

Ook de keuze van de tatoeëerder/permanent make-up specialist speelt hierbij een grote rol. Natuurlijk kies je in de eerste plaats voor een studio waar hygiënisch gewerkt wordt en daarnaast heb je goed gekeken naar het eigen werk van desbetreffende studio en of het werk past bij het idee dat je hebt voor jouw tatoeage.

Het kan ook fijn zijn eerst even kennis te maken met de tatoeëerder om zeker te weten of je aan het juiste adres bent. je bent bijvoorbeeld altijd welkom voor een intakegesprek of je kan vrijblijvend even langs komen met je vragen.

42Tattoo werkt strikt volgens de richtlijnen van het LCHV en is in het bezit van de vereiste vergunning van de GGD. Kwaliteit en Hygiene staan bij 42Tattoo voorop.

Daarnaast wordt er veelal op afspraak gewerkt. Dit zorgt voor rust, privacy en aandacht tijdens de behandelingen. Het kan zijn dat het tijdens het werk erg lastig is om de telefoon te beantwoorden. Mocht het daardoor lastig zijn mij telefonisch te bereiken, stuur dan een whats-app-bericht of e-mail. Deze zal ik dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Overige informatie is te vinden:

FAQ
LCHV
RIVM

Of neem contact op met 42Tattoo voor vrijblijvende informatie of een afspraak voor een (vrijblijvend) intakegesprek.