Home

Tatoeages, pmu en intakes alleen op afspraak

Je komt in principe alleen, hebt geen klachten zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, benauwdheid, koorts en je hebt geen huisgenoot met deze klachten of bent de afgelopen 14 dagen niet in contact geweest met iemand met deze klachten

Bij binnenkomst mogelijkheid  om je handen te desinfecteren, desinfectie staat bij de hoofdingang en bij de ingang van de studio

Blijf in het wachtgedeelte totdat we beginnen

 

NIEUW: Ook de pmu-pigmenten zijn nu Vegan, met dezelfde kwaliteit als voorheen.

Mijn naam is Ellen en in Groningen run ik mijn studio voor tatoeage en permanente make-up.

Ik werk op afspraak waardoor er veel privacy en rust is in de studio. Hierdoor is er alle aandacht voor de klant en kan er in alle rust en met de nodige persoonlijke aandacht gewerkt worden.

Dus zoek je een plek waar de tijd voor je genomen wordt, waar niet iedereen binnen komt lopen, waar persoonlijke aandacht gegeven wordt aan jou en jouw ontwerp en waar je gewoon een eerlijke prijs betaald voor je tatoeage of pmu, dan ben je bij 42Tattoo aan het goede adres.

Kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk uitsluitend volgens de eisen van het LCHV en uiteraard ben ik in het bezit van de vereiste vergunning van de GGD.

Ik werk met volledig vegan producten. Dit betekent op plantaardige basis, geen toevoeging van dierlijke producten. De kwaliteit van de vegan inkt is evengoed als van andere tatoeage-inkten.

 

Kijk rond op de website voor informatie en voorbeelden van de tatoeages en permanente make up.

Like ons op Facebook en houdt de facebook-pagina in de gaten voor acties en aanbiedingen

 

IMG-20170720-WA0028

Tattooconventie Zeist (12 april)

Tattooconventie Zeist 12 april 2014

DLTC1

Ladiesconventie Haarlem Oktober 2014